Kaizers Orchestra

Siste dans på Tubaloon og balkanjazz på Mølla

I 2009 satte Kongsberg Jazzfestival sammen et forrykende samarbeid mellom Farmers Market og Kaizers Orchestra på Tubaloon, under overskriften «Kaizers Market». I år kommer de begge tilbake!

Suksessen har ingen ende tatt for Kaizers Orchestra, som har hatt publikum i sin hule hand helt fra starten i 2000. Høsten 2001 smelte bandet til med suksessdebuten «Ompa til du dør» som fikk høyeste tall på terningen fra bortimot et samlet musikkorps. Og helt siden da har maskineriet hanket inn Spellemannspriser, Alarmpriser, beste solgte album, topp-terninger og ikke minst status som et av Skandinavias aller største rockband!

Kaizers Orchestra er ute på avskjedsturne etter et ti års suksesseventyr, og skal gi Kongsberg en heidundrende ompafest som avskjedsgave. Orkesteret som har vært Norges største rockeband siden debuten i 2001 trenger neppe noe mer introduksjon. Vi kan ikke annet enn å glede oss til siste dans på Tubaloon!

Les mer om konserten og kjøp billetter her.

 

Farmers Market avslutter denne lørdagen i ompaens tegn med nattkonsert på Energimølla. Mulitinstrumentalist Stian Carstensen og co. leverer  landets tighteste liveshow uavhengig av sjanger, med sin nord/sør/øst/vest-europeiske miks av rock, metal, jazz, folk, bluegrass og bulgarsk folkemusikk. Vi garanterer en svett avslutning på en lang festivaluke der publikum kan du danse seg langt inn i Kongsbergnatten.

Les mer om konserten og kjøp billetter her.

 

Stikkord:

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig