Foto: Leif J. Olestad / NSB

NSB og DnB NOR spanderer togbilletten hjem

Gledelig nyhet til alle drammensere: NSB setter for første gang opp ekstra nattog hjem fra Kongsberg Jazzfestival, og sammen med DnB NOR spanderer de togbilletten for festivalpublikum!

Kongsberg Jazzfestival har tidligere år meldt at vi ønsker å ta et miljøstandpunkt ved å frakte så mange av våre gjester og artister som mulig med tog til og fra festival. I år går vi enda lenger, sammen med NSB og DnB NOR tilbyr vi vårt publikum gratis togbillett hjem fra festival.

NSB setter opp ekstra nattog fra Kongsberg til Drammen torsdag til lørdag i festivaluken. Togene går fra Kongsberg stasjon kl. 2:00, og stanser på alle stasjoner før det ankommer sin endestasjon Drammen.

Om ikke det var en god nok nyhet at det vil bli satt opp ekstratog, har DnB NOR i samarbeid med NSB sukret  tilbudet ytterligere – ved å tilby gratis togbillett til alle som kan vise frem gyldig billett til Kongsberg Jazzfestival! Publikum som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må derfor passe på å ta vare på billettstammen (altså den delen en sitter igjen med etter at våre dyktige funksjonærer har revet av en liten flipp), for å kunne vise denne frem til NSBs konduktører. For å få en slik billettstamme må en kjøpe billetter på forhånd, så tilbudet gjelder altså kun for forhåndskjøpte billetter, og ikke billetter kjøpt i døren til konsertstedene. Innehavere av festivalpass får selvsagt også togbilletten spandert. Billetter til Kongsberg Jazzfestival ligger ute til salgs på billettservice. Det er også mulig å kjøpe forhåndsbilletter i våre billettutsalg på Kirketorget og i Festivalgata inntil 30 minutter før konsert.

DnB NOR og Kongsberg Jazzfestival varslet i forrige uke at de har inngått en forlenget og utvidet sponsoravtale, som blant annet innebærer at Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris «DnB NOR-prisen» øker fra kr 100 000 til kr 300 000! Togsatsningen er også en del av denne avtalen, og publikum bør følge med fremover, for DnB NOR har flere publikumsvennlige godbiter å komme med!

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig