Come Shine

Come Shine gjenforenes på Kongsberg Jazzfestival!

Kongsberg Jazzfestival er godt i gang med programmet for 2013, og kan nå offentliggjøre første artist for neste års festival: et gjenforent Come Shine!

Come Shine kommer til Kongsberg Jazzfestival 2013 med en konsert i Kongsberg Kino fredag 5. juli. Les mer om konserten og kjøp billetter her.

- Come Shine er en av de store suksessene som har vært på Kongsberg. Vi er veldig glade for å være første festival som sikrer at Come Shine er tilbake, sier festivalsjef Kai Gustavsen.

Etter åtte års pause er det klart at Norges mest populære jazzband samles igjen, og kommer til Kongsberg Jazzfestival i juli 2013!  Come Shine var tidlig på 2000-tallet et av Norges mest populære band, med tre kritikerroste album og Spellemannprisen i 2002. Når de i 2004 meldte at de tok en pause på ubestemt tid var det stor skuffelse blant folket, men etter mye overtaling har de funnet sammen igjen.

Som første festival ut er Kongsberg Jazzfestival derfor utrolig stolte av å kunne presentere dette fabelaktige ensemblet på den 49. utgaven av festivalen. Som alltid avholdes festivalen i uke 27, festivaldatoene i 2013 er fra 03. – 06. juli.

- Som de fleste andre fryktet vi at vi hadde hørt det siste fra Come Shine, men når vi hørte at de hadde blåst liv i gammelt samspill og skulle i studio i høst, var det bare å kaste seg rundt og få de til Kongsberg Jazzfestival – sier Kai Gustavsen, festivalsjef for Kongsberg Jazzfestival.

Come Shine har en lang historie på Kongsberg Jazzfestival. Vokalist Live Maria Roggen mottok festivalens store artiststipend DNB-prisen i 2003, og kvartetten gjorde senest en legendarisk konsert med Kringkastingsorkesteret (KORK) i 2003 som ble dokumentert på albumet «Come Shine with The Norwegian Radio Orchestra In Concert».

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig