Tubaloon

Kirketorget

Spillestedsprofil:

Gratiskonserter på dagtid og bred profil på kveldstid.

Tilgjengelighet:

Lett adkomst med rullestol og reserverte plasser. HC-toaletter tilgjengelig i rådhuset, ved henvendelse i salgsteltet. Vennligst ta kontakt med oss tidlig på konsertdagen ved behov for assistanse.

Scenen er spesialdesignet for Kirketorget, er tegnet av Snøhetta arkitektkontor og er det eneste av sitt slag i verden. Se egen side om Tubaloon.

 

Generell informasjon

Spillestedsprofilen beskriver musikken som arrangeres på stedet under Kongsberg Jazzfestival, og er ikke nødvendigvis betegnende for musikk som presenteres resten av året.

Generelt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, eller andre med særskilte behov: Ta kontakt med festivalen på forhånd, tlf 32 73 31 66. Møt opp tidlig slik at klubbvert/vakter kan være behjelpelige med å finne best mulig løsning for deg.

Offentlige HC-toaletter i Kongsberg: På dagtid er det tilgjengelige toaletter inkl handicap-toaletter i kjøpesenteret Stortorget (Storgata)+ på Jernbanestasjonen. Mellom 08.00 og 15.30 er det også tilgjengelige toaletter, med HC-toalett på Rådhuset (Kirkegata/Vestsida).

Relaterte undersider