Kongsberg kirke

tlf: 32 73 19 02
Kongsberg kirke er en særpreget og rikt utstyrt barokk-kirke, innviet i 1761. De tre rokokkolysekronene i Kongsberg kirke er blant de største, vakreste og rikest utformede armkroner av glass som finnes i Norden.

Adresse: Kirketorget.
Spillestedsprofil: Samtidsmusikk, jazz, gospel.
For rullestolbrukere: Ankomst: Rullestolrampe inn i kirken fra inngang sør. Toaletter: Nåes kun fra hovedinngangen, må under trappa. Ingen dørstokker, men trangt. Ikke HC-toalett.

Generell informasjon

Spillestedsprofilen beskriver musikken som arrangeres på stedet under Kongsberg Jazzfestival, og er ikke nødvendigvis betegnende for musikk som presenteres resten av året.

Generelt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, eller andre med særskilte behov: Ta kontakt med festivalen på forhånd, tlf 32 73 31 66. Møt opp tidlig slik at klubbvert/vakter kan være behjelpelige med å finne best mulig løsning for deg.

Offentlige HC-toaletter i Kongsberg: På dagtid er det tilgjengelige toaletter inkl handicap-toaletter i kjøpesenteret Stortorget (Storgata)+ på Jernbanestasjonen. Mellom 08.00 og 15.30 er det også tilgjengelige toaletter, med HC-toalett på Rådhuset (Kirkegata/Vestsida).

Relaterte undersider