Kongsberg kino

tlf: 32 73 12 97
Kongsberg kino ble innviet i 1965 og fikk straks tilnavnet ”sitronpressa” på grunn av sin særpregede arkitektur. Det hypermoderne kino- og teaterhuset ble tegnet av arkitektfirmaet Ljøterud og Ødegård. Den dag i dag er det med sin sentrale beliggenhet, byens mest markante bygg. Kinoen rommer to saler på henholdsvis 486 og 66 plasser.

Adresse: Nymoens torg 3. www.kongsbergkino.no.
Spillestedsprofil: Iørefallende jazz.
For rullestolbrukere: Ankomst: Rullestolheis fra inngang og ned i resepsjonen. Rullestolheis opp i salen. HC-toaletter.

Generell informasjon

Spillestedsprofilen beskriver musikken som arrangeres på stedet under Kongsberg Jazzfestival, og er ikke nødvendigvis betegnende for musikk som presenteres resten av året.

Generelt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, eller andre med særskilte behov: Ta kontakt med festivalen på forhånd, tlf 32 73 31 66. Møt opp tidlig slik at klubbvert/vakter kan være behjelpelige med å finne best mulig løsning for deg.

Offentlige HC-toaletter i Kongsberg: På dagtid er det tilgjengelige toaletter inkl handicap-toaletter i kjøpesenteret Stortorget (Storgata)+ på Jernbanestasjonen. Mellom 08.00 og 15.30 er det også tilgjengelige toaletter, med HC-toalett på Rådhuset (Kirkegata/Vestsida).

Relaterte undersider