Galleri Åkern

tlf: 32 73 25 13.
Galleri Åkern er et privat galleri for samtidskunst, drevet av Paula Fure og Svein Westad. Galleriet som er et restaurert, gammelt bryggerhus, ligger vakkert til i den gamle bydelen Vestsiden på Kongsberg. Innerst i gallerihagen ligger en liten japansk-inspirert hage med karpedam og et lite tehus med stråtak, bygget i japansk stil. Daværende japanske ambassadør Nonoyama har gitt tehuset dets navn: Un Getsu An, som betyr det lille huset under skyer og måne.

Adresse: Hyttegt 16. www.galleriaakern.no
Spillestedsprofil: Frijazz, eksperimentelt.
For rullestolbrukere: God tilgang til uteområdene. Ikke HC-toalett.

Generell informasjon

Spillestedsprofilen beskriver musikken som arrangeres på stedet under Kongsberg Jazzfestival, og er ikke nødvendigvis betegnende for musikk som presenteres resten av året.

Generelt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, eller andre med særskilte behov: Ta kontakt med festivalen på forhånd, tlf 32 73 31 66. Møt opp tidlig slik at klubbvert/vakter kan være behjelpelige med å finne best mulig løsning for deg.

Offentlige HC-toaletter i Kongsberg: På dagtid er det tilgjengelige toaletter inkl handicap-toaletter i kjøpesenteret Stortorget (Storgata)+ på Jernbanestasjonen. Mellom 08.00 og 15.30 er det også tilgjengelige toaletter, med HC-toalett på Rådhuset (Kirkegata/Vestsida).

Relaterte undersider