Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
1.-4. juli 2015

For presse

Akkreditering
Vi tar nå imot søknad om presseakkreditering. Søknadskjema finner du under. Når søknaden er behandlet vil du få svar fra oss i en ny mail. Det er derfor viktig at du oppgir riktig mailadresse i søknadsskjemaet!

Søknadsfrist for presseakkreditering er 1. juni 2014. Vi gjør oppmerksom på at søknadsskjemaet vil bli fjernet fra våre nettsider umiddelbart etter at søknadsfristen er gått ut.

Vi ber om forståelse for at vi av kapasitetsmessige årsaker må føre en stram akkrediteringspolitikk i 2014. Journalister som er under 18 år kan ikke få presseakkreditering, men kan få tilgang på publikumsområdet ved særlig søknad. Vi vurderer ikke søknader fra frilansere. Dersom du kan dokumentere oppdrag fra et media, ber vi deg å sende søknad via dette.

Søknadsskjema

Ønsker flere personer akkreditert fra samme medie, må dere sende en gruppesøknad til akkreditering@kongsbergjazz.no.

Pressesenteret

Pressesenteret ligger i 2. etg på Grand Hotell (Hannibalsalen), og er bemannet hele uka med representanter fra mediegruppa. Her finner du arbeidsplass, wifi, kaffe og mineralvann hele dagen.  Pressesenteret åpner onsdag 02.07.14 kl. 10:00, og fra dette tidspunkt vil presse kunne hente ut festivalpass og pressekort.

 

Pressefoto

Pressefoto fra Kongsberg Jazzfestival finner du på våre flickr-sider.