For funksjonærer

Som Jazzarbeider ved Kongsberg Jazzfestival, er du vår viktigste ressurs. Uten alle som stiller opp på frivillig basis ville det vært umulig å arrangere Kongsberg Jazzfestival.

Hvis du vurderer å gå inn i rekken av heroiske mennesker som gjerne ofrer noen timer, dager eller uker i jazzens tjeneste: klikk deg inn her

Du kan også sende en mail til kontoret @kongsbergjazz.no eller ringe 32 73 31 66 for å slå av en prat.

OBS!  Vær advart: det kan bli vanvittig moro og du risikerer å møte utrolig mange interessante mennesker som funksjonær, så det kan være vanedannende. Vi har GARANTERT noen oppgaver som DU er god til, og det viktigste er uansett ikke hva du jobber med – men at du jobber sammen med oss. Uten at det har er et absolutt krav, ser vi helst at nye funksjonærer er over 18 år (men vi har oppgaver for yngre funksjonærer både i Barnival-og Miljø-gruppene).

Som funksjonær får du:

  • Adgang til alle arrangementer som ikke er utsolgt. Betalende publikum har fortrinnsrett og går først inn. Funksjonærer slippes inn til slutt.
  • T-skjorter som skal brukes så lenge du er på vakt og i årevis etter.
  • Overnatting under festivalen for de som kommer utenbys fra. Ta kontakt med gruppeleder i god tid før festivalen starter for å ordne med overnatting.
  • Gratis frokost under festivalen og subsidiert middag – bonger deles ut av gruppeleder. Reduserte priser på mat og drikke ved fremvisning av funksjonærkort på serveringssteder hvor vi har arrangement.
  • Funksjonærfest søndag kveld for de som har vært med underveis og med nedrigging.
  • 1 fribillett så du kan dele en festivalopplevelse med noen som fortjener det.
  • Deltagelse på andre festivaler etter gjeldende utvekslingsavtaler. Ta kontakt med administrasjonen for mer informasjon.
  • Festivalbarn får eget festivalbarnkort. Dette kortet gir adgang til Barnivalen.
Takk for at du er med på å lage sommerens vakreste eventyr på Kongsberg!

OBS: Frivilligpass, pass, musikerpass, gjestepass og gratisbillett gjelder til alle konserter der det er ledig kapasitet. Kjøpte enkeltbilletter først. Deretter kjøpte pass. Deretter alle typer fripass, musikerpass og fribilletter etter kapasitet. Vi anser det imidlertid som meget sannsynlig at Stevie Wonder kan bli utsolgt, og kan derfor dessverre ikke love at det gis inngang til denne konserten på frivilligpass, fribilletter, fripass og musikerpass.

Om du vil få tilbud om å jobbe frivillig på flere festivaler, sjekk ut Festivalfrivilligjobber på Facebook.