Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
1.-4. juli 2015

Billetter

Kongsberg jazzfestival tilbyr festivalpass, dagspass og våre helt egne særingpass – i tillegg til enkeltbilletter til alle konsertene, naturligvis.

Billetter til alle årets konserter kan kjøpes på Billettservice.no eller på tlf 815 33 133. Du kan også kjøpe direkte på nærmeste Narvesen eller 7-Eleven-kiosk.

Under festivalen får du kjøpt billetter i våre salgsboder på Kirketorget  (12-23) og i Festivalgata (10-21), i tillegg til gjennom Billettservice. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i døra, men vi oppfordrer flest mulig å kjøpe billetter på forhånd for å unngå at konserten er utsolgt før du kommer til døra.

TicketFast
TicketFast er den enkleste måten å kjøpe billetter på. Ved å bruke TicketFast som din leveringsmåte ved kjøp, mottar du billettene på e-post. Du får billettene med det samme og kan skrive dem ut når som helst i forkant av arrangementet. Har du rotet vekk billetten kan du få tilsendt en ny. Alle våre pass og billetter selges med valgmulighet for denne løsningen.

Mer info om artistene finner du på våre programsider.

Passtyper:

I 2014 ble vi tidlig utsolgt for alle passtyper, derfor oppfordrer vi publikum til å være tidlig ute med å sikre seg et pass for 2015! Passene  gir deg adgang til alle konserter med ledig plass ved konsertstart – og vi garanterer plass på alle konsertene på vår hovedscene på Kirketorget.

FESTIVALPASS KR 2 665,- inkl. bill. avg. 
Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Sikret inngang på Kirketorget. Billetten byttes i armbånd i våre billettutsalg på Kirketorget eller Festivalgata.

DAGSPASS KR 1 075,- inkl. bill. avg. 
Gir adgang til alle festivalens konserter på gjeldende dag, forutsatt kapasitet. Sikret inngang på Kirketorget. Billetten byttes i armbånd i våre billettutsalg på Kirketorget eller i Festivalgata.

SÆRINGPASS KR 1.000 inkl. bill. avg.
Særingpasset er vår honnør til deg som liker å utvide din musikalske horisont. Kongsberg jazzfestival har vært leverandør av nyskapende og grensesprengende musikk siden 1965, og Særingpasset er vårt tilbud til alle de som digger dissonans, hesblesende improvisasjoner og atonale musikermøter! Særingpasset gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,  Galleri Åkern og Odd Fellow!

Aldersgrenser

Det er 18-årsgrense på alle konsertscener med servering; Quality Grand Hotell, EnergiMølla, Gamle Norge og Christians kjeller. Ellers er det fri aldersgrense. For konsertene på Kirketorget har vi en egen vergeordning (se under).

Barn under tre år kommer inn gratis på vårt hovedprogram (ikke Barnivalen) i følge med betalende voksen.

Vergeordning

Kongsberg Jazzfestival ønsker å være en åpen og inkluderende festival, også for de som er under 18. Derfor har vi etablert en vergeordning der mindreårige gjester under 18 år kan komme inn i følge med en person over 25 år. Hver verge kan maksimalt ta med seg to mindreårige, og Vergen skal til en hver tid ha oppsyn over disse. Både de mindreårige og Vergen vil bli merket med egne bånd, slik at vakter og serveringspersonell lett kan se hvem som er under 18, og slik at ikke Vergen kan kjøpe alkohol til seg selv eller andre.

Vi presiserer følgende:

  • Både Verge og mindreårig må ha gyldig billett til den aktuelle konserten.
  • Verge har ansvar for at de(n) mindreårige ikke benytter rusmidler før eller under konserten. Verge kan heller ikke nyte alkohol/rusmidler før og under konserten.
  • Verge skal være minimum 25 år, og kan maks ha ansvar for 2 mindreårige

Vergeskjema fylles ut i forkant og leveres i billettsalget for registrering og påsetting av armbånd.

Ledsager

Med gyldig ledsagerbevis har du mulighet til å ha med deg ledsager på alle Kongsberg Jazzfestivals konserter. Ledsagerne behøver egen billett, og denne bestilles ved å ringe Billettservice på tlf 815  33 133 .